Klikk på dato for å melde deg på denne turen.

30.03.2012 - 06.04.2012
04.04.2012 - 11.04.2012

Meget kupert
Ekstra krevende

Påsketur Breheimen - Jotunheimen

1280/12

Jotunheimen Foto Ellen NæsjeSøker du etter en real påsketur med gode motbakker, herlige utforkjøringer, utsikt til topper og tinder samt solide dagsmarsjer, da er dette påsketuren for deg. Turen går i et krevende terreng og vil gi deg nok av utfordringer. Skituren går fra nord mot sør og krysser flere breer. Dagen vi ligger fast på Skogadalsbøen kan benyttes til topptur eller til hviledag.

Tilsvarer ekstra krevende tur

- Skitur fra hytte til hytte i 8 dager
- Opplev den tradisjonsrike påsketuren fra Breheimen og sydover gjennom Jotunheimen
- Nok av utfordringer for den spreke
- Stål i ben og armer og ingenting er som en Pååååsketur!

Olavsbu

Dag 1 Ankomst Sota Sæter
Oppmøte ved plattformen på Oslo Bussterminal 20 minutter før avreise. Se på monitor for plattform. Avreise med DNT-buss  kl. 13.30, ankomst  Sota Sæter (819 moh) ca kl.21.15. Kveldsmat og overnatting.
Dag 2 Sota Sæter - Nørdstedalseter
På ski over Fortundalsbreen til Nørdstedalseter (937 moh), 23 km.
Dag 3 Nørdstedalseter - Krossbu
På ski til  Sognefjellshytta,  og videre de siste 2 km til Krossbu (1267 moh), 26 km.
Dag 4 Krossbu - Skogadalsbøen
Skitur fra Krossbu over Smørstabbreen til Skogadalsbøen (883 moh), 26 km.
Dag 5 Opphold Skogadalsbøen
Dagstur i området rundt Skogadalsbøen.
Dag 6 Skogadalsbøen - Olavsbu
På ski via Rauddalen til Olavsbu Selvbetjeningshytte symbol (   moh) 22 km.
Dag 7 Olavsbu - Gjendebu
På ski til Gjendebu (    moh) 15 km

Gjendebu - Fondsbu, hjemreise
På ski til Fondsbu, 18 km. Herfra med beltebil  kl 16.00 til Tyin og videre med Valdresekspressen til Oslo, ankomst kl. 22.10

Usikt fra Nørdstedalseter  Foto: Nordstedalseter    Mennesket mot naturen. Uværet kommer raskt og overveldende Foto: Torbjørg Høstmark Borge Fine påskeforhold ved Skogadalsbøen.
Pris

Kr. 5.970.- fra Sota/til Tyin  Kr. 6.640.- fra/til Oslo. Turpakken inkluderer: Overnatting, turleder, alle måltider (frokost, niste/termos, vanligvis tre-retters middag) med unntak av: Første dag kun middag, siste dag kun frokost+niste/termos.

Annet  Selvbetjeningshytte symbol = selvbetjent hytte
FOTOKONKURRANSE 2012 - VINN FLOTTE PREMIER!
Kart Turkart Jotunheimen Vest 1:50.000 og Turkart Breheimen 1:50.000.
Kart kan kjøpes i vår Turinformasjon eller på Nettbutikken.

Se vår: pakkeliste vinter Skifeller er obligatorisk.

Generell informasjon

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i generelle vilkår fellesturer. Se også: viktig informasjon vinter

Turplanleggeren
Mer informasjon om dagsetappene, hyttene etc. på denne turen, kan du finne under: Turplanleggeren

Medlemskap
For å delta på tur med DNT Oslo og Omegn kreves det medlemskap. Dersom du eller noen i ditt reisefølge ikke er
turinfo@dntoslo.no.

Kontaktinformasjon
Skulle det være spørsmål angående turen, kart eller om utstyr, anbefaler vi å ta kontakt med vår turinformasjon på 22 82 28 22 mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00 eller på e-post turinfo@dntoslo.no.

Gjendebu Foto DNT Oslo

FOR BOOKING - VELG DATO ØVERST TIL HØYRE