17.03.2012 - 18.03.2012 (Tuva Hjartholm og Ingvild Thorvik)

Kupert
Ganske lett

Kosetur til Kalvedalshytten - flyttet til Hallingskeid Avlyst

559
Denne turen er flyttet til Hallingskeid - men blir like kosete. Se nedenunder for detaljer om reise. Ta med ski!.

Hvem passer turen for? deg mellom 16 - 26 år

OPPMØTESTED: Bergen Togstasjon
Oppmøtetid
: kl. 10:15 toget går kl 10.28 fra Bergen. Da er vi framme 12.39.
Hjemreise: Hjem fra Hallingskeid tar vi toget 16.37, og da er vi i Bergen 18.50.

Lørdag: Vi drar til Hallingskeid med ski og god mat (SNOP) i sekken.
Søndag: Siden turen hjem er relativ kort, har vi ingen hast med å komme oss avgårde. Vi nyter en god frokost tar en tur i nærområdet, koser oss med lunsjen, før vi drar hjemover.

Vilkår: Se generelle vilkår

Mat: Alle måltider er inkludert. Deltakerne tar selv med ønsket mat og drikke utenom dette.

Utstyr: Se Turlagets utstyrsliste for sommerturer.

Pris: Kr. 200,- for medlemmer. Ikke-medlem betaler Kr. 400,-. Meld deg inn her dersom du ikke er medlem (Prisen inkluderer mat som beskrevet over, turledelse og overnatting på hytten. Reise kommer i tillegg og må betales av hver enkelt deltaker)

Reise: Togreise til fra bergen - voss retur (gratis med ungdomskort) togreisen Voss - Hallingskeid retur må betales av hver enkelt. Den koster kr. 112,- med studentbevis en vei!

Kart: Du kan se turen og lese om hytten på UT.no

Kartene og annet turutstyr kan kjøpes i turinformasjonen i Marken. Rabattert pris for medlemmer. Har du spørsmål om turen kan du kontakte Bergen Turlag på telefon 55335810 eller e-post: post@bergen-turlag.no Turleder tar kontakt i uken før turen (senest torsdag).