17.04.2012 (Svein Erik Såtendal 90952902, Rita Mathisen 90027555, Anne Margrethe Steen)

Byfjellene i Bergen

Byfjellstrimmen: Ådnanipa

(Byfjellstrimmen) Suksessen med Byfjellstrimmen fortsetter. Sammen med inspirerende turledere kan du få fine naturopplevelser i nærområdene våre. I tillegg får du god trim, turtips og nye turvenner.

Oppmøtested:  Parkeringsplass ved togstasjonen i Indre Arna kl. 18.00. Lokaltog fra Bergen 17.35, i Arna 17.43.

Oppmøtetid: kl. 18.00.

Turbeskrivelse: Middels tung tur på sti og vei, kupert terreng. Ca 2,5 - 3 timer. Total stigning ca. 400 m.

Turtilbud i Byfjellstrimmen:
Hver tirsdag og noen fredager, middels til raskt tempo, kl. 18.00.
Annenhver onsdag i rolig tempo kl. 18.00.
Søndagsturer og andre turer på dagtid kl. 11.00.

Fredagsturene avsluttes med et felles måltid i byen for de som ønsker det.

Så langt det er mulig, er det med to turledere på hver tur. Dersom du lurer på om du er i god nok form til å være med på Byfjellstrimmen, kan det være lurt å starte med en onsdag ettermiddagstur. Disse går i roligere tempo enn de andre turene.

Kunne du tenke deg å bli turleder i Byfjellstrimmen, les mer om dette og meld deg på HER!

Mat/utstyr: Det er viktig med gode sko og at du kler deg etter været. Husk at det kan skifte raskt, særlig i høyden. Ta med vann og gjerne noe å spise. Det er tid til felles pause på alle turene.
Se Turlagets utstyrsliste for vinterfjellet,  utstyrsliste for sommerfjellet

Pris: Gratis både for medlemmer og ikke-medlemmer.
Dersom du har lyst til å bli medlem, kan du melde deg inn her.

Vilkår: Se generelle vilkår

Kart og annet turutstyr kan kjøpes i turinformasjonen i Marken. Rabattert pris for medlemmer. Har du spørsmål om turen kan du kontakte Bergen Turlag på telefon 55335810 eller e-post: post@bergen-turlag.no